top of page

07 mei 2024

Den Haag

Appartementengebouwen worden Urban Villa’s!

Wat als bij het implementeren van energiebesparende maatregelen ook gelijk de uitstraling van de gebouwen wordt aangepakt? Met de wens om comfortabeler te wonen en de vraag naar duurzamere woningcomplexen, biedt het verregaand isoleren een geweldige kans om stijl en duurzaamheid te combineren.

Appartementengebouwen worden Urban Villa’s!

Aan de Louis Davidsstraat in Den Haag staan 3 appartementsgebouwen van 5 lagen hoog met rondom tuinen. De eigenaren van de appartementen, verenigd in een VvE, hebben besloten hun gebouwen te transformeren naar echte Urban Villa’s

Om de isolatie van de gevels te verbeteren wordt buitengevelisolatie aangebracht, afgewerkt met minerale steenstrips. Ook de aanwezige gevelpanelen worden vervangen. De kleuren van verschillende elementen worden dichter bij elkaar gebracht. De ton-sur-ton kleurstelling geeft de gebouwen een chique uitstraling. De kenmerkende grote woonkamerkozijnen op de hoeken van de gebouwen worden extra benadrukt.

Door het concept van een Urban Villa te omarmen, krijgt het appartementencomplex een eigentijdse uitstraling die aansluit bij een moderne levensstijl. Met een nadruk op duurzaamheid, innovatie en esthetiek, zal het gebouw niet alleen aantrekkelijk zijn voor bewoners, maar zal het in te plannen onderhoud de komende jaren minimaal zijn.
Dus, als je met je VvE op zoek bent naar een manier om jullie wooncomplex een nieuwe impuls te geven en verregaand te verduurzamen, start dan met ons het gesprek om te onderzoeken waar de kansen liggen. In onze integrale aanpak begeleiden wij VvE’s van inventarisatie, financiële haalbaarheid tot en met uiteindelijke uitvoering. Wellicht de perfecte manier om stijl en duurzaamheid te combineren.

bottom of page